Corona virus

Gepubliceerd op 6 juni 2020 om 13:00

Afgelopen maanden hebben we kennis gemaakt met een periode die niet per se verwacht kon worden. We leven nu in een aparte tijd wat behoorlijke aanpassing van iedereen vraagt. Zoals al verwacht heeft dit alles te maken met het corona virus.

Het is een bijzonder vreemde tijd met ook ongemakkelijke regels. Denk aan: 1,5 meter afstand houden van elkaar, niet meer met meerdere vrienden in 1 auto een blokje om, met mondkapje in het openbaar vervoer en geen handen schudden. Deze regels blijken wel effectief te zijn, toch is het nu belangrijker dan ooit om op elkaar te passen en te letten.

Veel mensen hebben ontslag gekregen of hebben geen werk meer. Ook zijn er veel mensen eenzaam doordat zij geen bezoek meer krijgen.

Het is een lastige tijd maar samen kunnen we het aan.

 

Nu er meer van elkaar wordt verwacht en er een virus op de loer ligt om toe te slaan is het des te belangrijker om fitter en gezonder te leven.

Om dit te bereiken is het verstandig elke dag minimaal een half uur actief in beweging te zijn. Daarnaast is voeding de sleutel naar gezond zijn. Het lichaam heeft vitaminen en mineralen nodig om goed te functioneren en om je immuunsysteem optimaal te houden. Om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen zijn groenten en fruit nodig. Helaas lukt het merendeel van Nederland niet om voldoende groenten en fruit te eten. Wel hier is oplossing voor. Met dit product krijg je een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen binnen. Er zitten 31 soorten groenten en fruit. Deze groenten en fruit worden direct nadat ze van het land komen ingevroren. Het is gevriesdroogd. Bij dit proces worden de groenten en fruit poeder. Doordat het met dit proces wordt gemaakt wordt 97% van de vitaminen en mineralen behouden, meer dan dat de groenten worden gekookt voor bij het avond eten. Klik hier voor het product en kijk wat voor voordelen het jou oplevert.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.